İSTANBUL / BAĞCILAR - Akyiğit Ortaokulu

ERCAN GÜR - Okul Müdürü

Tokat´ın Reşadiye ilçesinde dünyaya geldim. 1994´te Reşadiye İhl´ni bitirdim.1999 yılında Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesinden mezun oldum. 2020 yılında Hoca Ahmet Yesevi Üniversitesi Eğitim Yönetimi ve Denetimi alanında Yüksek Lisansımı tamamladım.1999 yılında Güngören Şehitler İlköğretim Okulunda başlamış olduğum öğretmenlik mesleğimi 2016 senesine kadar Akyiğit Ortaokulunda devam ettirdim. 2016 yılından beri Akyiğit Ortaokulu Okul Müdürlüğü görevini yürütüyorum. İnsanı yaşat ki devlet yaşasın düsturundan hareketle, insana saygıyı esas alan bir yönetim anlayışıyla, tüm kurum çalışanlarının kendisini mutlu hissettiği, akıl ve bilimi  referans alan, milli ve manevi değerlerle mücehhez  gençlerin yetiştirildiği, güven, huzur ve başarı dolu bir kurum kültürü oluşturmak temel hedefimizdir.