İSTANBUL / BAĞCILAR - Akyiğit Ortaokulu

Okulumuz eTwinning okulları arasında olmaya hak kazanmıştır.

Okulumuz Avrupa Ülkelerinin yer aldığı okullar arasında "2023-2024 eTwinning Okul Etiketi" almaya hak kazanmıştır.

4 yıldır aktif olarak başarılı projeler yapan, mesleki anlamda kendini geliştiren, yenilikleri takip eden okulumuz eTwinning okul başvurusunu başarılı bir şekilde tamamlayarak eTwinning okulu olmaya hak kazanmıştır.

eTwinning Okulları Avrupa düzeyinde eTwinning için rol model olarak tanınmakta ve eylemin gelecekteki gelişimi için ilham verecek öncü okullardan bir ağ oluşturmaktadır.

eTwinning Okulları, kendi topluluklarında öncü ve itici güçler olarak, genellikle okulun gelişimi için daha fazla fırsat arayan Avrupa düzeyinde tanınan liderlerdir.

eTwinning Okulları, ortak liderlik taahhüdünde bulunmuşlardır.

eTwinning Okulları; işbirliğine, paylaşmaya ve ekip çalışmasına güçlü bir bağlılık sergilerler.

eTwinning Okullarındaki öğrenciler, değişimin temsilcileridir.

eTwinning Okulları, diğer okullar için model teşkil ederler.

eTwinning Okulları, kapsayıcı ve yenilikçi öğrenme kurumlarıdır.

16-01-202416-01-2024

Bu yıl yapılan projelerimize Ulusal ve Avrupa Kaliye Ödülü Almaya hak kazanmıştır.

16-01-202416-01-2024

Yayın: 16.01.2024 - Güncelleme: 16.01.2024 18:38 - Görüntülenme: 104